Topp 5 norske oddssider på nett

Vi nordmenn har nok aldri hatt mer å velge mellom når det kommer til bettingmuligheter, og det gjelder kanskje spesielt for de av oss som liker å spille på odds. Bet365 er en side som tilbyr sportsbetting med svært gode odds på en rekke ulike sporter. Her er bonusen på 100 % og det gjelder opp til 1000 kr.
Til Betsafe

Bonus hos Betsafe

Det at vi har så mange valgmuligheter betyr nødvendigvis også at det er blitt litt vanskeligere å navigere seg frem til hva som er gode og dårlige alternativer. Men frykt ikke – her får du en kjapp oppsummering av de fem beste norske bettingsidene som tilbyr gode oddsbonuser.

Betsafe

Det er verdt å nevne Betsafe i denne sammenhengen. Her er bonusen på hele 400 %, og den gjelder opp til 1000 kr. Også her har du et godt utvalg av sport å spille på, og du får gode odds på spillene dine.

Betsson

Betsson er også en annen stor aktør på markedet, og her tilbys det odds på de fleste sporter man kunne tenke seg å spille på. Du får et risikofritt spill på opp til 1000 kr. Noe som er rimelig heftig og gir deg ekstra å spille for.

ComeOn

En nettside som skiller seg litt ut er ComeOn. I tillegg til en odds bonus på 100 % opp til 3000 kr får man i tillegg et helt egen gave, nemlig 50 kr å spille for helt gratis. Her har man mulighet til å bruke sin bonus på både odds og casino.

Expekt

Til slutt nevner vi også Expekt som tilbyr en herlig bonus på 500 %. Denne gjelder dog kun opp til 500 kr, men dette er fortsatt en skikkelig god mulighet for ekstra spillepenger.

Uansett hvor man velger å spille er det viktig at man først kikker igjennom vilkårene for de ulike bonusene. Sjekk hva omsetningskravene er slik at du er sikker på at du ikke går glipp av premier på grunn av det som står med liten skrift.
Til Betsafe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.