Topp 3 odds bonuser for online-spill 2018

Når du vil finne de beste odds bonuser på nettet, vil dette være en heltidsjobb. Her handler det om hundrevis, ja, om ikke tusenvis av bookmakere prøver å fange oppmerksomheten. Hvordan vil du gjøre for å vite at du gjør et godt valg? Ja, et alternativ er å følge oss og holde øye med det vi kontinuerlig presenterer nåværende avtaler med gode bookmakere på nettet. Vi jobber faktisk heltid med dette og vet hva vi gjør. Dette gjør at du kan holde oppdatert informasjon og være den som sjekker ut de beste spill bedriftene og deres tilbud til nye spillere på å spille online. Her har du nå tre flotte muligheter for alle som ønsker et nytt nettbasert spillområde for det nye året. Dette handler om Betsafe samt ComeOn og den store bookmakeren Betsson.

Topp 3 odds bonuser for online-spill 2018

Topp 3 odds bonuser for online-spill 2018

Det er uendelig mange oddssider å velge mellom. Les mer om tre av våre favoritter som er Betsson, ComeOn og Betsafe.

Betsson kan gi deg et stort risikofri spill

Du som liker store spill bedrifter gjør alltid et godt valg i Betsson. Her er allerede 15 millioner spillere som tenker det samme. Når det gjelder den fantastiske og store oddsbonusen, får du hos Betsson når du liker å spille online-spill. Ja, takk bare og motta det. Her står du overfor en 100% bonus opp til 5000 kroner. Vi antar at det ikke er mange som sier nei til det, men her vil det være å spille for jevnt liv. Denne gratis oddsbonusen kan bli funnet med omsetningskravet 8 ganger. Dette minst odds på 1,5 for å bli godkjent mot disse kravene. Bare en veldig god bonus for de som liker å spille gratis.
Til Betsson

ComeOn gir deg en stor velkomstbonus

På ComeOn, en relativt ny online bookmaker, vil du kunne få den høyest mulige spill bonusen. Dette er omtrent 100% opp til totalt 5000 kroner. Bare sett 5000 kroner og få 10000 å spille for. Dette er en av de største spill bonusen i spillmarkedet, og kommer med et omsetningskrav på 6 ganger med minimum odds på 1,5. Hvis du vil ha en større prosentandel i bonuspengene, velger du å sette inn 100 kroner og få 500% i velkomstbonusen. Begge disse bonusene kan brukes til online-spill eller spill i deres online kasino.
Til ComeOn

Betsafe gir 100% opptil 10000 kroner i odds bonuser

Betsafe er også et spill bedrift som har en av de største og beste velkommen bonusene for å spille online i 2018. Her får du en rikelig belønning for å spille online av dette spillfirmaet med skattefri fortjeneste. Bare registrer en spill konto raskt og enkelt, gjør ditt første innskudd og få hjem en sportsbonus på 100% maksimum. Du kan få dette opp til et beløp på 10000 kroner. Du kan enkelt doble ditt innskudd, så du har 20000 kroner å leke med, og dette koster bare deg 10000 kroner. Selvfølgelig er det også et av de beste du kan velge ved å bruke de gunstige salgskravene. Her er et krav om å konvertere bonusbeløpet og innskudd bare 5 ganger til en odds på 1,8 eller høyere.
Til Betsafe