Top 3 beste odds sider 2018

Vinteren har virkelig kommet seg her til lands. Før vi vet ordet av det er landet dekket i snø fra topp til tå. Det er derimot ikke bare trist, ettersom både jul og nyttår er på vei. Spesielt nyttår er et gledelig syn for mange. Det vitner om muligheten for en ny start på et liv som kanskje gikk i feil retning. For spilleselskapene er nyttår en herlig mulighet for å kapre drømmere som deg og meg, ettersom det er her vi setter mest penger inn på våre spillekontoer. Det er nemlig et unektelig faktum at vi elsker å spille slik at vi kan oppnå alle våre nyttårsforsetter. Vi har tatt en nærmere titt på top 3 beste odds sider 2018.
Les mer og registrer deg hos Betsafe

Top 3 beste odds sider 2018

Beste odds sider 2018

Være det seg å dra på sydentur, jordomseiling eller kanskje kjøpe en ny bil, så lover spilleselskapene akkurat det vi trenger for å oppnå den store drømmen. Nemlig store mengder penger. Et par av spilleselskapene som har oset ut både store bonuser og store gevinster de siste årene er Betsson, Betsafe og NordicBet. Disse er alle etablerte spilleselskaper i Norge og de vet akkurat hva som tiltrekker oss nordmenn. Med et nytt år på vei og kanskje enda mer heftige bonuser er det nesten litt skummelt å tenke på hvor mye penger som er på spill. Du bør derimot huske på at når alle andre er ute og spiller. Da er sjansene for å vinne en enda større pot til stede. Ikke la den sjansen glippe fra deg!

Bonusene som gleder deg

Vi nordmenn er meget bortskjemte, og vi vasser nærmest i ekstreme bonuser. Dersom du vil starte året på en god note er både Betsafe, Betsson og NordicBet alle ypperlige alternativer på de beste odds sider 2018.

– Hos Betsafe får du i dag den mest ekstreme bonusen i markedet. Denne lyder på 100% opp til hele 10000 kr. Tro det eller ei, omsetningskravet er kun på lave 6 ganger bonusen til en minimumsodds på 1.80. Det er et skammelig lavt omsetningskrav for en slik bonus.
Til Betsafe

– Ekstreme er også bonusene hos Betsson, og her får du en herlige første oddsbonus på 100% opp til hele 5000 kr. Hos denne giganten er omsetningskravet litt høyere på 8 ganger bonusen, men til gjengjeld trenger du kun sette spill til 1.50 i odds. Det er skammelig lavt og du finner ekstremt mange spill til denne odds og over hos Betsson sitt store utvalg.
Til Betsson

– Sist men ikke minst kan du gå for NordicBet sin herlige bonus på 100% opp til 4000 kr. Her er omsetningskravet på lave 6 ganger bonusen til en odds på 1.80. Kanskje det er derfor nordmenn elsker dette spilleselskapet og ikke bare navnet deres?
Til NordicBet

Uansett hvilket selskap du velger er du garantert ekstremt store penger på din konto, og det er helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å sette inn et innskudd, og du får pengene doblet helt opp til astronomiske summer. Da går du ikke tom så fort, og du får spilt mye slik at du kan oppfylle dine nyttårsforsetter.