NordicBet oddsside

Det er vel svært få ting som gjør skandinaver, og spesielt nordmenn, mer stolt enn våre røtter. Tar vi et tilbakeblikk på vikingtiden gjør den makten og styrken vi hadde tilbake i den tid at vi gir oss selv en stor stolthetsfølelse. Vår nasjonalfølelse, og følelsen av å være fra det kalde nord gir oss også på en måte en måte å identifisere oss med hverandre på. Det var dette NordicBet satte seg som mål da de startet opp helt tilbake i 2002. Les våre tips om NordicBet oddsside.

Få hadde troen på selskapet som mente at de kunne overbevise bortskjemte skandinaver om å spille pengespill. Selv om nordmenn for eksempel elsket tippekampen, var det mye som skulle til for å rikke disse vekk fra norsk tipping, som i flere år hadde stått som en påle i markedet. NordicBet jobbet derimot hardt natt og dag, og den dag i dag har selskapet opparbeidet seg en meget respektabel posisjon. Det kan argumenteres for at der norsk tipping var 1900-tallets spilleselskap for nordmenn, er NordicBet blitt 2000-tallets spilleselskap for nordmenn.
Les mer om NordicBet oddsside på NordicBet

NordicBet oddsside

Spill med 4000 gratis kr på NordicBet oddsside

Dersom du er nordmann og ute etter et nytt spilleselskap er det ingen grunn til å lete lenger. NordicBet vet nøyaktig hvor kravstor du er, og at norsk breddefotball og hockey ikke er hva som virkelig tiltrekker deg. Derfor tilbyr NordicBet i dag den aller heftigste bonusen som noensinne har vært i markedet. Ikke bare er bonussummen ellevill, men det er svært få bonuser som er så enkle å omsette.

Registrerer du deg i dag og setter inn 4000 kr på din spillekonto, vil du ha 8000 kr tilgjengelig. Ja, du hørte riktig, NordicBet gir deg 100 % innskuddsbonus opp til 4000 kr. Det betyr at du kan få hele 4000 kr gratis å spille for. Du kan selvfølgelig velge mindre beløp å sette inn også. Omsetningskravet på lave 6 ganger bonusen til en minimumsodds på 1.80 er også nesten til å gni seg i øynene av. Der store bonuser har urimelige krav til omsetninger hos andre spilleselskap, kjenner NordicBet nordmenn sine skyhøye krav til å bli tilfredsstilt. NordicBet er simpelthen som skapt for nordmenn og skandinaver generelt.

Utvalget spesialtilpasset nordmenn

Veien mot Norgesdominans var derimot lang å gå. For det første er nordmenn meget kravstore, og mange av tvilerne rundt ideen til NordicBet skulle ha rett i at det ble et hardt marked å penetrere. Derfor valgte NordicBet å virkelig gå inn for å spesialtilpasse sitt utvalg til nordmenn. Selskapet tilbyr i dag spill helt ned til 4. Divisjon i norsk fotball og en rekke spill på hockey kamper, begge viktige deler av norsk spillekultur. Breddefotballen står høyt i Norge, og for mange nordmenn er det trist at andre spilleselskaper ikke tilbyr spill her. Det samme gjelder for hockey. Dette var noe av det mest interessante NordicBet siktet seg inn på, fordi det virkelig traff nordmenn i folkesjela. Aldri tidligere har et spilleselskap forstått seg på markedet sitt så bra som NordicBet gjorde den gangen de lanserte sine tjenester.
Til NordicBet