FastBet ny oddside med 1000 kr bonus

Til tross for at det er mange gode grunner til å holde seg hos de store aktørene i bettingverdenen så hadde nok utviklingen gått ganske mye saktere. Dersom ikke ny og friske aktører kom inn på markedet med jevne mellomrom. En av disse friske aktørene er FastBet som raskt har etablert seg på det norske markedet gjennom gode tilbud og en solid nettside. Her finner du nye ukentlige kampanjer, casinobonuser og free spins i tillegg til en solid velkomstbonus med opptil 1000 kroner oddsbonus! Denne bonusen gir deg en god start i spillet ditt.
Registrer deg og begynne å spille på FastBet

Oddsbonus hos FastBet

Oddsbonus opptil 1000 kroner

Oddsbonus er et eksempel på gode velkomstkampanjer som mange bettingsider tilbyr. Hvis en nettside for eksempel tilby 50 % oddsbonus på opptil 1000 kroner. Då kan du sette inn 2000 kroner, men motta 3000 kroner å spille for på nettsiden! Siden tilbudet gjelder «opp til» og ofte ikke har en minstesum. Då vil du også kunne utnytte tilbudet ved å sette inn 1000 kroner. Du vil da få 1500 kroner totalt å spille for. Slike tilbud er i stor grad med på å lokke nye kunder til nettsidene og en god bettingside kan ha mye å vinne på gode velkomstbonuser som hjelper de å rangere høyt på forskjellige nettsteder.

Som med så mange andre ting så kan det være en god ide å ikke bare ta det første og beste. Men faktisk bruke litt tid på å finne den bettingsiden som passer best for deg. Noen sider kan ha hele 600 % oddsbonus men kanskje bare opp til 500 kroner. Her er det viktig å lese detaljene og vilkårene nøye. Les videre på noen bookmakere og få et inntrykk av det tilbudet som passer deg best. Jo høyere og mer utrolig bonus, jo høyere vil ofte omsetningskravet være også!
Les mer og registrer deg på FastBet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *