ComeOn oddsside

ComeOn er i bunn og grunn en ganske enkel side, sett innenfra. For kundene er valget enkelt å bli. Rett og slett fordi det er den beste siden for spill på nett. Er man utenfra er det ikke alltid like enkelt å se, men ikke fortvil. ComeOn og sitt budskap ligger i navnet deres. De ber deg rett og slett om å komme i gang og spille. Lær mer om ComeOn oddsside her.

Altfor mange frykter tap og lar potensielle storgevinster bli kun med drømmen. Vi har vel alle vært der at vi absolutt visste at et lag skulle vinne en kamp eller turnering. Men at vi ikke turte å sette penger på et spill. Dette bekjemper ComeOn daglig med diverse virkemidler. Som en av de største i Norge kan ComeOn tilby en utbredt sportsbook, gode kampanjer, helt hinsides odds og heftige bonuser selv nordmenn vil like. Det er med andre ord liten tvil om at ComeOn er spilleselskapet du bør prøve ut neste gang. Uansett om du er nybegynner eller har noen år på baken.
Les mer om ComeOn oddsside på ComeOn

ComeOn oddsside

Bonuser på ComeOn oddsside

Et ganske vanlig fenomen for spillere er at de får ugunstige bonuser og raskt satser altfor mye penger på enkelte spill, for å oppnå omsetningskravene. ComeOn er en stor motstander av ugunstige og skjulte bonuser. De deler derfor gladelig sine betingelser. Selskapet har i dag to herlige bonuser som lar deg spille i lang tid fremover.

Den første bonusen er kanskje den aller beste bonusen i markedet for folk med litt tynnere lommebøker eller nerver i spill. Ved ditt første innskudd får du 500 % i innskuddsbonus opp til 500 kr. Setter du inn kun 100 kr, får du altså ufattelige 600 kr å spille for. Omsetningskravet er på rimelige 8 ganger innsatsbeløp og bonus, noe som er meget rimelig for en bonus i denne størrelsen. Den andre bonusen lyder på 100 % opp til 5000 kr, og her er omsetningskravet også 8 ganger innsatsbeløp og bonus. Kom igjen da vel, spill hos ComeOn med bonuser som varer i evigheter.

En sportsbook som slår hardt fra seg

Med selveste John Carew i spissen serverer ComeOn en sportsbook som virkelig slår fra seg. Det brede utvalget av spill er bare starten på det som for spillerne blir et eventyr sammenlignet med andre sider. Du får også meget organiserte menyer. Slik at det store utvalget ikke ødelegger for at du skal finne hva du leter etter. Videre må det sies at ingen i markedet har en eneste sjanse til å slå ComeOn på odds, og at de simpelthen tilbyr en helt hinsides odds.

Det bør også nevnes at ComeOn sin sportsbook er opp til flere ganger mer aktiv enn andre sportsbooks, og dette er noe ComeOn verdsetter høyt. Selskapet arrangerer blant annet en konkurranse kalt krysset hver eneste Lørdag, hvor en tipper resultatet i 10 Premier League kamper. I tillegg er ComeOn meget anerkjent for deres flash bets, som i all realitet går ut på å tippe på hva som skjer i de neste 5 minuttene i et arrangement.
Til ComeOn