Betsson sin nye oddsbonus 2019

Betsson er blant de selskapene nordmenn flest kjenner til i spillmarkedet. Dette fører til et forhold der vi kan stole på aktøren, fordi vi vet hva vi får tilbudt. Betsson er en top 3 bookmaker 2019 og dessuten alltid på tå hev og gir oss spillere fantastiske betingelser. Blant disse tilbudene finner vi deres kontinuerlige, og til tider helt sprø, oddsbonuser. Disse har alltid vært høye, men for hver sesong som går kan det virke som om Betsson overgår seg selv. Som den beste i bransjen på oddsbonuser så kjemper egentlig Betsson kun om å forbedre seg selv og holde de andre unna. Det har de klart i mange år, og oddsbonus 2019 ser ikke ut til å bli noe unntak.
Få din oddsbonus 2019 på Betsson

Betsson sin nye oddsbonus 2019

Oddsbonus 2019 opptil 2000 kr

Betsson er kjent for å være et generøst spillselskap, og nå som 2019 nærmer seg og jula setter inn med rekordfart. Då vil Betsson gi deg en noe tidlig julegave og et godt håp for det nye året. Vi drømmer alle om harde pakker og et bedre og mer givende år. Det kan debatteres om en oddsbonus er en hard pakke eller ei. Men dens størrelse kan ikke debatteres. Med en oddsbonus på 100% opp til 2000 kr så setter Betsson en real standard for markedet. Her er det bare å slenge seg på før selskapet endrer mening. Denne bonusen er rimelig stor med tanke på hvor mange spillere Betsson tiltrekker seg. Er du av typen som liker å knabbe oddsbonuser fra spilleselskap så bør du definitivt skynde deg før dine kollegaer robber Betsson og de innser sin feil.

Nok av spillutvalg å bruke bonusen på

Hos Betsson får du dessuten ikke bare en enestående bonus. I tillegg et bredt utvalg av spill å bruke denne på. Det er ingenting som er verre enn å bli begrenset, men her gjør Betsson alt de kan for at du virkelig skal få benytte dine gratis penger på sport og spill. Enten du liker fotball eller mer obskure idretter og sporter som for eksempel sjakk, så kan du sette dine spill her. Spillutvalget vil rett og slett være langt over din forventning og by på så mange forskjellige spill at du ikke engang noensinne vil ha tid nok til å se på alle. Altså får du her en gunstig oddsbonus og en sportsbook med et utvalg du neppe har sett maken til før.
Til Betsson