Betsson oddsside

Her kan du lese om Betsson oddsside. Selv om Betsson ble grunnlagt helt tilbake i 2001, noe som er relativt gammelt i forhold til markedet, må vi faktisk over 50 år tilbake i tid for å finne røttene til Betsson. Det er noe eget ved et selskap som har så lang erfaring i markedet. Helt siden 2004 har Betsson også vært aktivt i Norge. Selskapet har bygd seg opp et rykte for å være en del av den norske kulturen nærmest med reklamer som inkluderer norske kjendiser og til og med en bonde.

De fleste husker nok bonden Patrick Burke fra Norsk Tipping sin reklame på 1990-tallet. Den gang Verdalen skulle vinne lottotrekninga nærmest ukentlig. Fremsto bonden som et symbol på at den norske drømmen om å vinne store gevinster var reell. Det er denne følelsen Betsson har brakt tilbake til nordmenn, og både bonden Patrick Burke, Petter Katastrofe og selveste John Arne Riise er ypperlige eksempler på de klokt utvalgte ambassadørene i Betsson sitt management. Dette har ledet til en enorm vekst for Betsson. De seneste årene har de slukt markedsandel etter markedsandel.
Les mer om Betsson oddsside på Betsson

Betsson oddsside

Bonusen som realiserer drømmer

Akkurat som Patrick Burke vant i lotto på reklamen helt tilbake på 90-tallet, ønsker Betsson å gjenskape magiske øyeblikk. Dette gjøres ikke bare med den beste oddsen i markedet. Uten også med enestående bonuser. Selv om nordmenn ofte kan være vanskelige å overbevise med bonuser, har Betsson i hvert fall gjort et ekstremt godt forsøk. Registrerer du deg i dag og gjør et innskudd hos Betsson får du 100 % i bonus opp til 1000 kr. La det bare være konstatert umiddelbart. Dette er en bonus som kan gi deg en god start på Betsson. Bonusen til Betsson oddsside er ene og alene tilbudt for å skape magiske øyeblikk som den gangen halve Verdalen vant millioner.

Suksessen ligger i Betsson oddsside

Selv om det norske imaget unektelig har tiltrukket mange kunder til selskapet, er det vanskelig å overse den fantastiske sportsbooken Betsson tilbyr. Der imaget tiltrekker seg kunder, er sportsbooken i stor grad med på å beholde kundene. Med spill på arrangementer over hele verden, og da menes det virkelig over hele verden, kan Betsson garantere at de har spillet du leter etter. Sportsbooken er også ryddig og det er enkelt å finne fram til akkurat det spillet du leter etter. Betsson vet akkurat hvor hektisk hverdagen til de fleste nordmenn er. Derfor vil det være naturlig å tilby en sportsbook uten fjas og vriene menyer.

Her blir alt servert på den mest funksjonelle og enkle måten. Du får satt det rette spillet enkelt og raskt. Mottoet til Betsson er at når som helst er tid for å spille. Dette reflekteres absolutt i deres distribusjon av produktet og tjenestene. Betsson vil gjerne at halvparten av deres kunder skal oppleve den samme gleden. Om du allerede er lei av høsten og trenger et avbrekk. Betsson inviterer deg inn i deres rekker til en uforglemmelig opplevelse og en enda mer uforglemmelig bonus.
Til Betsson