Betsson oddsside med god bonus

Betsson har alltid frydet spillerne sine med saftige Betsson bonuser og tusenvis av nye spillere registrerer seg på deres oddsside hver bidige dag. Det er flere grunner til dette men nå om dagen er det selvfølgelig deres fantastiske oddsbonus som er drivkraften bak de nye spillerne.
Registrerer deg hos Betsson her

Bonus hos Betsson

Gigantisk oddsbonus for nordmenn

Du som er norsk eller bosatt i Norge kan for øyeblikket nyte en helt utrolig oddsbonus på opptil hele 5000 kroner! Ja, du leste rett. Fem tusen kroner i bonuspenger er tilgjengelig hos Betsson. Det eneste du må gjøre er å registrere en ny konto for deretter å sette inn penger. Siden dette er en 100 % matchbonus er det enkelt å regne ut nøyaktig hvor mye du må sette inn for å nyte akkurat det beløpet du ønsker. En matchbonus betyr at du må sette inn like mye som du vil få i bonus og siden den maksimale bonussummen er på 5000 kroner kan du altså sitte igjen med 10 000 kroner på kontoen!

Hvordan får jeg bonusen?

Det er meget lett å kreve inn denne uimotståelige oddsbonusen fra Betsson. De er en gavmild oddsside derfor har de aldri vanskelige regler eller krav rundt sine bonuser. Åpne en konto nå! Det tar ikke mer enn et par minutter. Når kontoen er klar er det bare å logge inn og gjøre et innskudd. Husk at du får like mye i bonus som du setter inn selv. Setter du inn en tusenlapp får du en tusenlapp i bonus. Setter du inn 5000 kroner får du 5000 kroner i bonus. Totalt blir det 10 000 kroner du kan spille med! Slike 100 % matchbonuser bør man absolutt ikke gå glipp av! Dessuten er omsetningskravet rimelig lett med 8 ganger bonusbeløpet til en odds på 1.50 eller høyere. Så fort du har spilt igjennom bonusbeløpet du fikk fra Betsson er det bare å ta ut pengene eller bruke dem i en av de andre seksjonene på deres spilleportal.
Til Betsson

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.