Betsafe oddsside

Les våre tips om Betsafe oddsside. Betsafe ble grunnlagt for 11 år siden tilbake i 2006 og har siden den gang opparbeidet seg til å bli en av Norges mest anerkjente spilleselskaper. I et meget kompetitivt marked har Betsafe stått som en stø leder i markedet hele veien. Det er liksom noe leder messig over hele profilen til spilleselskapet. Dette fenomenet går hånd i hånd med deres samarbeid med Manchester City, som ofte blir anerkjent som et av de største lagene i England. Akkurat dette samarbeidet er en ren fornøyelse for kundene, ettersom det betyr en rekke gratisspill til kundene.

Betsafe har også stadig både kampanjer og konkurranser gående. Som for eksempel tilbud om utenlandsturer. Det er derimot bare de mest ekstreme spillerne som har mot nok til å spille på de elleville oddsene til Betsafe. Dette går igjen i det imaget Betsafe portretterer med sine ambassadører. Fra boksing til motocross har Betsafe en rekke ambassadører som tørr å ta sjansen, selv i mest stressende situasjonene, slik at de kan vinne. Det er noe som ofte går igjen hos kundene til Betsafe.
Les mer om Betsafe oddsside på Betsafe

Betsafe oddsside

Bonuser som frister på Betsafe oddsside

Mange eksperter innenfor markedet har en generell konsensus om at det nærmest er umulig å få tilfredsstilt nordmenn slik spilleselskapene lover ofte og tritt. Her har derimot Betsafe motbevist ekspertene gang på gang. Med bonuser i verdensklasse år etter år, har Betsafe klart å sikre seg kunder fra kanskje verdens mest bortskjemte land. Det er noe spilleselskapet er meget stolt over. I dag tilbyr Betsafe gratis spill til alle nye spillere. Registrerer du deg i dag og gjør et innskudd på 200 kroner, kvalifiserer du deg til å få et gratisspill verdt 250 kr. Hvis du ikke vinner på gratisspillet, vil du motta et nytt uken etter. Betsafe har bonusene som frister norske spillere hver eneste dag.

Streaming og høy odds

Betsafe er ikke kun anerkjent på grunn av deres image. Det ligger også noen meget flotte goder bak dette glansbildet. For eksempel er Betsafe den absolutte lederen i markedet på tilbudet av live streams. Her finner du flere arrangementer live enn noensinne. Du får blant annet Serie A, La Liga, Ligue 1 og NBA, for å nevne noen av de største ligaene Betsafe streamer.

Med live streaming og live odds kan du se kamp og spille samtidig, slik at du ser hvordan kampen utvikler seg. Enten kan du jo sette et spill fordi du ser at det ene laget styrer. Eller så kan du også feire mål eller et spill som ble satt før kamp. Betsafe tilbyr også spill på en rekke andre arrangementer som nesten blir litt for sære til å sende på TV. Men du kan garantert sette dine spill på disse. Utvalget er nemlig helt enormt. Det spenner seg fra de største ligaene til ligaer i land du knapt har hørt om.
Til Betsafe