Betsafe oddsbonus og vilkår 2017

Det er ikke uten grunn at Betsafe lenge har dominert det norske bettingmarkedet. Nettgiganten har gjort seg opp et solid rykte som en seriøs tungvekter med mye erfaring og gode vilkår. De kjenner også verdien av å stadig lokke til seg nye kunder, som antagelig er en av grunnene til at de for tiden kjører et av Norges aller beste velkomstkampanjer for betting. Hele 1000 kroner, eller 400 %, får du i oddsbonus dersom du som ny kunde satser 250 kroner eller mer på et spill med odds 1.8 eller høyere.
Registrer deg på Betsafe

Oddsbonus hos Betsafe

Om Betsafe

Betsafe er bettingsiden for deg som virkelig liker sport. Her kan du spille på alt fra fotball, håndball og basketball til tennis, bandy, hockey, formel 1, golf og darts. Kort sagt finner du noe som burde appellere til en liten sportsentusiast i de fleste. Dersom sport ikke er noe for deg, så kan du også vite at Betsafe også har muligheten for å spille på mange andre forskjellige odds også. Nettsiden er stor, oversiktlig og svært profesjonell med en av de raskeste uttakstidene på markedet.

Hva får du?

Betsafe oddsbonus gjelder kun nye kunder og kan kun brukes en gang. Disse pengene har også en utløpsdato og må satses på nytt innen 7 dager. Før du som kunde kan ta ut disse pengene er du nødt til å omsette de 6 ganger, også kjent som omsetningskrav. Dette omsetningskravet må også gjøres på odds som ligger på 1.8 eller høyere. Kunden kan ikke selv velge når bonusen skal bli aktivert. Denne aktiveres automatisk så snart kunden legger inn et kvalifiserende spill. Annullerte spill teller ikke i systemet, og tilbudet gjelder kun nye kunder som er bosatt i Norge.

Betsafe har også gardert seg mot mennesker som ønsker å unytte systemet gjennom en rekke vilkår som beskytter dem mot juks. De forbeholder seg retten til å annullere bonusen eller hele kontoen dersom de finner ut at kunder har prøvd å spille på begge sidene av oddsen samtidig, eller har drevet med andre former for juks.
Til Betsafe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.