Betsafe odds velkomstbonus 2019

Et solid utvalg av gode odds har vært et stort fokus hos Betsafe. Du som spiller kan feire det nye året med å få en unik velkomstbonus på Betsafe odds hos nettopp Betsafe som ny spiller. Ved ditt første innskudd så vil du få et risikofritt spill verdt opptil 1000 kr. Noe som vil gi en god mulighet for at du med hell og lykke kan få en unik gevinst. Les mer på Betsafe

Betsafe odds velkomstbonus 2019

Du får en hyggelig opplevelse når du spiller live hos Betsafe. Du kan enkelt sortere mellom de ulike kampene eller markedene du ønsker å spille på. Dette er en unik funksjon som gjør at Betsafe er blant de aller beste betting sidene på markedet i en slik sammenheng.

Få din velkomstbonus hos Betsafe odds

Du kan enkelt innkassere din velkomstbonus på odds hos Betsafe ved hjelp av noen enkle steg. Det første du må gjøre er å opprette konto hos Betsafe. Det vil nemlig gjøre det mulig for deg å gjøre innskudd og uttak fra en Betsafe konto. Deretter gjør du ditt første innskudd. Verdien av dette innskuddet vil gi deg en bestemt verdi på ditt mulige risikofrie spill.

Du kan for eksempel få et risikofritt spill med en verdi på 200 kr ved et innskudd på 200-499 kroner. Eller så kan du gå helt til topps ved å gjøre et innskudd på 1000 kr eller mer for å få ditt risikofrie spill med en verdi på 1000 kroner. Når du først har gjort innskuddet ditt, så vil du få ett risikofritt spill som du kan benytte deg av på Betsafe sitt marked for odds.

Oppnå gode resultater med din velkomstbonus

Gjennom en velkomstbonus vil du få unike muligheter til å vinne en gevinst. Du kan være så heldig at du kan ta deg en velfortjent ferie ved å spille på de riktige spillene og kampene som er å finne i utvalget hos Betsafe sitt marked for odds.

Med andre ord så vil det være muligheter for å oppnå gode resultater med din velkomstbonus. Hvis du som spiller ønsker å innkassere en slik velkomstbonus. Då er du mer enn velkommen til å gjøre et innskudd på oddsen hos Betsafe.
Til Betsafe