Bet365 oddsside

Når de fleste nordmenn hører om Bet365, tenker de ofte at dette er et av verdens største spilleselskaper. Med over 19 millioner kunder i over 200 land er dette en begrunnet tanke. Allikevel er det veldig interessant å se hva svaret hadde vært for bare 20 år siden. Da spilleselskapet ble grunnlagt i en campingvogn midt i hjerte av England var det få som hadde trodd at det skulle vokse slik det gjorde. Med erfaring og god nærhet til kundene var det derimot ingenting som kunne stoppe Bet365. Fortsett å lese mer om Bet365 oddsside.

I dag er spilleselskapet anerkjent for sin profesjonalitet, og de har virkelig fått et rykte på seg for å være spilleselskapet for de virkelig profesjonelle tipperne. Dette profesjonelle imaget og deres posisjon som markedsleder reflekteres i deres enorme utvalg av spill. Kanskje det aller mest unike med Bet365 er alle deres kampanjer og ekstra goder rundt live spill. For eksempel får du en rekke spesialspill og gratisspill på enkelte eventer. Du får også 0-0 forsikring på en rekke kamper, et fenomen som ved andre spilleselskaper ville irritert deg til bunns.
Les mer om Bet365 oddsside på Bet365

Bet365 oddsside

Enda større bonuser på Bet365 oddsside

Det er ikke uten grunn at Bet365 har tiltrukket seg hele 19 millioner kunder over de siste 17 årene. Målet har hele veien vært å gi det beste tilbudet til spillerne, og dette har fungert så til de grader. Som en av markedslederne, har Bet365 gang på gang måttet møte bonuser fra motstandere som prøver å kapre deres kunder. Allikevel har Bet365 stått imot med hardt mot hardt, og det gjør de fortsatt den dag i dag. Innskuddsbonusen i dag lyder på 100 % opp til hele 1000 kr. I realiteten betyr det at Bet365 tilbyr deg hele 1000 kr gratis å spille for, ettersom du ved et innskudd på 1000 kr får 2000 kr å spille for. Omsetningskravet på lave 6 ganger bonusen til en minimumsodds på 1.50 gjør at du kan lene deg tilbake og kose deg.

Storhet er ordet

Om du noensinne har vært i Las Vegas og gått langs gatene, har du sett mange store casinoer. Der konkurrentene er de mindre byggene med et par spill, er Bet365 det massive hotellet med alle mulig verdens spill. Bet365 har simpelthen den mest utbredte sportsbooken som finnes i markedet i dag. Dette er først og fremst fordi Bet365 når ut til spillere i over 200 land, men også fordi profesjonelle tippere fortjener muligheter til å spille på akkurat det arrangementet de har lyst, når de vil og hvor de vil.

For å videre fremme profesjonaliteten tilbyr Bet365 gratis streaming og en hel live betting seksjon. Disse går hånd i hånd hos Bet365 og de er integrert på en slik måte at du nyter hvert eneste live spill med en strålende stream. Enda bedre skal det bli, ettersom Bet365 sin live stream til og med funker på din mobil. Da kan du sannelig spille og se på fotball når du vil og hvor du vil.
Til Bet365