Betsafe sportsbook med den beste oddsbonusen 2018

Odds på sport er i en liga for seg selv når det kommer til gambling blant mange. Her gjelder betting på alt fra ishockey og tennis til fotball for å skape mer spenning under kampene. Det flommer av nye oddssider i Norge. Til tider kan det være vanskelig å holde styr på dem alle. Dette betyr at markedet er i stadig endring for sportsbook og den utvikler seg i nye retninger hele tiden. En av de store aktørene på sportsbook markedet er Betsafe. De gir deg en unik opplevelse med et stort utvalg av markedsodds i tillegg til en solid side for live-betting og den beste oddsbonusen 2018.
Få din oddsbonus på Betsafe

Betsafe sportsbook med den beste oddsbonusen 2018

Betsafe med den beste oddsbonusen 2018

Du kan enkelt doble ditt første innskudd hos Betsafe ved å åpne en Betsafe-konto. Deretter fulgt av ditt første innskudd som gir deg en velkomstbonus på 100%. Det betyr at du kan få en bonus opp til 4000 NOK. Det er derimot omsetningskrav for denne bonusen, i likhet med mange andre aktører på markedet. Det eneste som er viktig for deg er å vite at bonusen må omsettes minst 10 ganger til en odds på minst 1.80.

Her gjelder det å være kreativ med kampene du velger ut, da du selv velger hvor fort du får omsatt denne bonusen. Bonusen må være omsatt i løpet av 30 dager, ettersom de vil at du skal kunne benytte deg av den. Eller så bortfaller rettigheten til bonusen. Derfor oppfordres det til å ikke vente med bonusen! Du bør benytte deg av den med engang. På den måten får du muligheten til å øke gevinsten din betraktelig og et eventuelt fremtidig uttak vil være rett rundt hjørnet for deg og bankkontoen din. Enten du bruker en pc eller telefon så kan du enkelt ta ut pengene ved hjelp av nettsiden eller appen til Betsafe.

En side for deg som liker sportsbetting

Her er det en meget god cash-out funksjon og en velbygd livestreaming som gir deg tilgang til å se kampene du har satt dine penger på. Betsafe tilbyr spill innenfor alle store sporter, samt mindre sporter som dart, e-sport og speedway. I tillegg har Betsafe valgt å være fremragende innenfor mindre og mer ekstreme sportsgrener som motorcrossutøvere og freestyle-skiløpere, for eksempel. Det finnes veldig gode muligheter for kampanjer og bonuser. Velkomstbonusen til Betsafe er den beste oddsbonusen i 2018.
Til Betsafe