Beste norske oddssider i 2018

2018 har så vidt sparket i gang. De aller fleste har ikke lagt merke til noen stor forskjell, siden snøen fortsatt laver ned og det virker mer som Desember enn våren. Allikevel har de fleste ligaer sparket i gang, og til og med Eliteserien her hjemme har kommet i gang på norske oddssider. Dermed er det duket for nok en sesong med tipping og spill. Dette er ganske fastgrodd i folkesjela vår, og vi kan alle mimre tilbake til den tiden vi gikk på tippekiosken med far og leverte kupongen.

Kos deg med store bonuser

Den tiden er over nå, men vi kan fortsatt glede oss ved å tippe på kamper. Den eneste forskjellen er at det nå er mye enklere og vi kan tippe i løpet av sekunder, uten å løfte oss fra godstolen. Mens du ser kamp hjemme kan du også hos de aller fleste tjenester tippe underveis.
Tipping er rett og slett bare blitt enda bedre med årene, og det er bare å nyte godene av dette. Aldri har spilleselskapene tilbudt høyere bonuser. Til tider kan disse bonusene nærmest virke helt latterlige. Blant selskapene som tilbyr slike bonuser er 10Bet, Coolbet og Bethard. Alle disse 3 er meget gode alternativer å spille hos i 2018, og de fortjener en god analyse.

Beste norske oddssider i 2018

Norske oddsider som 10Bet, Coolbet og Bethard er kanskje ikke blant de aller mest kjente i Norge, men dette er fordi konkurrentene bruker millioner på markedsføring. I bunn og grunn betyr det bare at du må betale prisen for deres reklamer. 10Bet, Coolbet og Bethard er selskap med norske oddssider som satser på at din egen fornuft bestemmer hvilke selskap som er best å spille hos.

Beste norske oddssider i 2018

Bethard odds bonus

Bethard tilbyr et kirsebær på kaken. Her får du en bonus på 125 % opp til 1250 kr. Denne høye bonussummen er bare å nyte. Omsetningskravet er på 14 ganger bonusbeløpet til minimum 2.00 i odds, men dette går meget fort unna for de fleste spillere.
Til Bethard

10Bet oddsbonus

10Bet tilbyr i dag en enestående bonus på 100 % opp til 1000 kr. Denne bonusen har et meget lavt omsetningskrav på 8 ganger bonusen og minimumsodds på 1.80. Dette er relativt lavt i forhold til markedet, og du omgjør ganske enkelt og raskt en slik bonus.
Til 10Bet

Coolbet oddsbonus

Coolbet følger opp med en kanskje enda villere bonus. Her får du 100 % i bonus opp til 2000 kr. Det er også verdt å merke seg at omsetningskravet her er på 6 ganger bonussummen og det til 1.50 i minimumsodds.
Til Coolbet

Uansett hvilke norske oddssider du ender på, så kan du forvente en god vår i vente. 10bet, Coolbet og Bethard er alle selskaper som er på vei opp og fram og her er det bare å nyte at du som kunde står i sentrum. Du betaler ikke disse selskapenes reklamer på TV. I stedet får du profittene til selskapet direkte tilbake i form av enestående bonuser. Dermed får du, om mulig, enda mer for pengene. Nå er det bare opp til deg å sikre de store gevinstene.